четвъртък, 1 септември 2011 г.

Трупата на Нешка Робева препълни Летният театър на Добрич


Снимки: А.Радилов

Най-зареждащия летен купон, посветен на десетият рожден ден на трупата на Нешка Робева „КУПОНЪТ” взриви добричката публика снощи в Летния театър на Добрич.
Това бе един „ураган” от музика, песни и танци поднесени с невероятна енергия от момичетата и момчетата на Нешка Робева, които за пореден път се доказаха в препълнения от почитатели Летен театър.
Специално подготвен за отбелязването на 10 години сценична дейност на
музикално-танцовата формация “Нешанъл Арт”.
Своя 10-ти рожден ден момичетата и момчетата на Нешка Робева решиха да отпразнуват с гала спектакъл, който нарекоха “КУПОНЪТ”.
В спектакълът са включени и доразвити знаковите танци от “Два Свята”, “Орисия”, “Готови ли сте ?!”, “Арамии”, “Бежанци” и “Видрица”. С много настроение и виц танцьорите празнуват своя рожден ден. Между отделните групи прехвърчат, както искри на съперничество, така и закачки, който изразяват техните настроения и предпочитания.
 “Купонът” впечатлява с разнообразието на своите танци,изключителните умения на танцьорите, енергия и настроение.
За своето 10-годишно съществуване формацията е представила пред българска и чужда публика 7 самостоятелни спектакъла, като неотменно се е придържала към първоначалната си цел – осъвременяване и популяризиране на българските и балкански традиционни музика ,песни и танци.