вторник, 18 октомври 2011 г.

Самуил Стоянов събира снимки за фотоконкурс на тема „Моят номер“

Конкурс за заснето число от 1 до 37 с 2 награди по 50 лева
Инициатива на художника Самуил Стоянов, който този месец спечели наградата „Гауденц Б. Руф“ за ново българско изкуство
Всеки свързан по някакъв начин с Добрич е поканен да участва със снимка/и на число съотвестващо на номера на партия или коалиция, която се явява на местните избори в града. Така може да подкрепите своите избранници или просто да се забавлявате, но не забравяйте, че числата са само от 1 до 37.
Единственото условие, което трябва да бъде изпълнено е да се предложат до 5 броя уникални снимки направени от самия участник.
Няма ограничения към кандидатите - всеки, който е способен да направи снимка с фотоапарат или с телефон може да я изпрати за участие.
Няма ограничения и към използваната техника, както и към големината на снимката.
Снимайте каквото се сетите – номера на къщи, на блокове, на автомобили, изпишете своето число като подредите някакви предмети, семена или го напишете върху изпотено стъкло.
Наградите са две на стойност по 50 лв. Едната ще се определи, чрез жребий, в който ще участва всяка уникална снимка, а другата награда ще се присъди за “Оригиналност” на идеята и ще се определи от професионално жури.
Снимки направени от членове на журито няма да участват в конкурса.
Краен срок за изпращане на снимките: 18 ч. на 23-ти Октомври /неделя/
Наградата “Оригиналност” ще се обяви на 24 Октомври /понеделник/ от 18 часа, на скромна церемония с почерпка, тогава ще се изтегли и другата наградата чрез жребий. Всички учасници ще бъдат добре дошли!
Изпращайте снимките на е-mail: moyat_nomer@abv.bg или ги качвайте във Фейсбук страницата на конкурса
Всички получени снимки ще бъдат публикувани в Фейсбук страницата на конкурса, както и в Пикаса албум с адрес https://picasaweb.google.com/116569168270929516329/Moyat_nomer
Моля, разпращайте! Това не е политическа агитация, а провокация за граждански креативизъм.