понеделник, 24 октомври 2011 г.

Фото-изложба "Моят номер"

Тази вечер, ще се открие изложба с фотографиите изпратени във конкурса "Моят номер", обявен в началото на миналата седмица от художника Самуил Стоянов.

Всеки свързан по някакъв начин с Добрич бе поканен да участва със снимка/и на число съответстващо на номера на партия или коалиция, която се явява на местните избори в града. Единственото условие, което трябваше да бъде изпълнено е да се предложат до 5 броя уникални снимки на числа от 1 до 37.
Фото-конкурса целенасочено бе проведен паралелно на местните избори. Той представлява опит за изследване и илюстриране на творческите нагласи и мотивираност по време, когато всеки трябваше да направи политически избор. Като един своеобразен вот, фото-конкурса "Моят номер" представя други резултати, по-различни от тези, които ЦИК ще обяви. Всеки може да се запознае с тях и да прецени на кои резултати ще му харесат повече, ако посети изложбата до края на седмицата.

На откриването
ще се изтегли чрез жребий наградата за "Участие" и ще се обяви наградата за "Оригиналност" определена от жури в състав: Галя Йотова / фотограф, Румен Тодоров / фотограф, Здравко Тошев / художник и педагог, Недко Недков / художник

За повече информация е-mail: moyat_nomer@abv.bg или тел.: 089 866 89 90

Фото-изложба "Моят номер"
откриване: 18 ч., 24 Октомври /понеделник/
място: Добрич, ул. "България" 3, /с-у общината, офис на "Граждани в повече"/
период: 24 - 28 Октомври, м-у 10 и 17 ч.