сряда, 26 септември 2012 г.

Б.Т.Р., Александър Байчев, Дамян Попов и много други пяха в Добрич по повод празника на градаДамян Попов и Deep Zone Рroject (Дийп Зоун Проджект) с новата си вокалистка Надя избраха многохиляната публика на Добрич, за да представят най-новите си  проекти.
Музикантите се включиха в концерт по повод празника на града 25 септември, като се изявиха с миксове с най-добрите парчета, които са създавали.
Купонът бе закрит от феноменалните Б.Т.Р., които буквално взривиха публиката с вечните си хитове.
"Освен всичко успях да изпея и част от най-новия ми дует - "Оферта за нощта", и съм щастлив, че по-голямата част от присъстващите вече я знаеха", споделя Дамян Попов, който след няколко дни ще радва и гостите на един от най-пристижните турски денс клубове - ViGi.
На естрадата на пл. „Свобода" взеха участие още  ТК „Алексия-Изида" с ръководител Севдалина Мавродиева-Нейкова, Арт център „Палитра" с ръководител Иван Иванов и вокален педагог Анелия Иванова, Студио за поп-рок певци „Сарандев" при О М Ц с вокални педагози доц. д-р Божана Байчева и Ц. Байчев, възпитаници на СОУ „Св. Климент Охридски" с педагог Милена Пеева, Хип-хоп формация „NNS CREW" при О М Ц с ръководители Миглена Георгиева, Брейк формация „Air steps" с ръководител Радослав Огнянов, Балетна формация „My dance" с ръководител Пламена Петрова и Александър Байчев.