неделя, 30 септември 2012 г.

Излезе от печат третият брой на „Подиум”В навечерието на 1 октомври – Международния ден на поезията и музиката, излезе от печат третият брой на Алманаха за изкуство и култура  „Подиум”.
В броя са отразени над 200 събития от  културния живот в Добрич, проведени през първите шест месеца на 2012 г. В хронологичен ред на 160 страници  са представени кратки информации за  културните събития в Добрич - театрални постановки, изложби, концерти, фестивали и конкурси, придружени със снимков материал. В изданието е поместено и интервю на зам.–кмета на Община Добрич Камелия Койчева.
Сред акцентите са Седмицата на камерната музика, 24-ото издание на Европейския младежки поп-рок конкурс „Сарандев”, Международният младежки фестивал-конкурс „Фолклор без граници” Добрич – Албена, 15-ата Национална среща на младите балетни изпълнители „Анастас Петров”.
Отделено е място и за рубриката „Ретро подиум”. 

Изданието вече се продава в книжарниците „Хеликон”, „Нов свят” и в, Художествената галерия в Добрич. То е на разположение на читателите в библиотеките в общинските центрове в областта.