сряда, 7 май 2014 г.

ДЕЦА ЧЕТАТ СВОИ ТВОРБИПо случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост,  децата от Литературен клуб  „Нарисувай света с думи“ при СОУ „П. Р. Славейков“ – Добрич  с ръководител Генка Петрова ще четат свои произведения пред гражданите на Добрич на 08.05.2014 г. /четвъртък/ от 17.00 ч. в Лапидариума  пред Община град Добрич. 
„Моите талантливи деца от литературния клуб, който ръководя, заслужават публичност на творческите си постижения. Децата ни са грамотни и талантливи. Трябват им обаче рамене, които да ги подкрепят. Души, които да ги разбират. Сърца, които да ги обичат. Защото потенциалът, който носят децата ни, не е за подминаване, не е за снизхождение. Той е надежда за утре “ – споделя Генка Петрова. 
Община град Добрич – организатор на събитието – кани съгражданите ни да посетят литературното четене и станат част от преживяването на децата. Писането на поезия, четенето на поезия и слушането на поезия са изкуство – нека всички бъдем заедно в неговото споделяне.