четвъртък, 14 август 2014 г.

Трио „ТЕНОРИТЕ“ пеят в Добрич през септември  
Популярното Трио” ТЕНОРИТЕ” ще се представи в Добрич на 18 Септември  в  Концертна зала „Добрич” /Органова зала/  от 19 ч.
    Всяко сходство и припознаване с други пеещи лица и формации е съвършено невъзможно! В случай, че сте имали шанса и удоволствието да ги чуете на живо, както впрочем единствено се изявяват, у Вас няма да остане и сянка на съмнение, че професионалното, класическо българско трио ТЕНОРИТЕ е уникално!
     За тях казват, че съчетават класически гласове, изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално  и романтично звучене. Те не правят компромис с качеството на звученето и  артистичната интерпретация!
Кирил Илиев сля гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители – Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна, руска, възрожденска и  джаз музика.
Определят ги като момчетата с вълшебни гласове. Носители на много награди от певчески конкурси.
Имат издадени 2 диска: „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика”- вечните руски песни, като  „Калинка””Смуглянка””Ден победъй””Катюша” „Коробейники” и други.
Продажбата на билети вече започна: На касата на зала „Добрич”.
За справки: 0898 31 77 47 и 0887 42 42 40.