сряда, 10 юни 2015 г.

Концерт на Рафи в Добрич
Празнично турне за 20-ия рожден ден на Мтел започва на 11 юни. Компанията е подготвила специални промоции и награди за жителите и гостите на 20 града в България, с които телекомът ще празнува, както и концерти на поп-звездата Рафи. В  Добрич концертът е на 21 юни на площад "Демокрация".

За да бъде рожденият ден още по-запомнящ се, във всеки от 20-е града Мтел ще раздаде и много подаръци. Сред тях –  смартфони Samsung Galaxy A3, hands free устройства, selfie стикове и летни аксесоари. Късметлиите ще бъдат определени чрез томбола.

Мтел идва в твоя град с концерт на Рафи и много награди. Посетете магазините на Мтел в град Добрич седмицата 15.06 – 21.06.2015 където ви очакват до 80% отстъпка от цените на 20 устройства.Освен атрактивните устройства, Мтел ще подари и възможност за лична среща с Рафи. Един ще бъде късметлията, който ще разговаря със звездата веднага след концерта му в съответния град. Феновете, които искат да се включат в надпреварата за срещата, могат да го направят в специалното приложение във Facebook страницата на Мтел.