вторник, 5 януари 2016 г.

Добричката банда Bloodrush с концерти във Варна и София

През февруари групата ще забие в Добрич и в Русе

Първият концерт за годината на Bloodrush ще бъде на 9 януари, събота, от 20.00 часа в скейтърския клуб във Варна "Хале 3", пише dobrichonline.com. Момчетата от Добрич ще излязат на една сцена със ска легендите Pizza и младата варненска банда AxeZ, която комбинира пънк и метъл в уникален собствен стил.
На 22 януари Bloodrush-ърите ще забият и в София - в бар Fans. В концерта в столицата ще се включат и две познати на местната публика групи - Fyeld, както и "40 days later", в чийто състав има музиканти от Добрич.Скоро след това феновете в Добрич също ще могат да чуят и видят на живо Bloodrush. До края на този месец ще бъде открит ремонтираният Младежки дом, след което той отново ще даде сцена за изява на младите таланти. През феврури Bloodrush ще забият и в Русе.
Припомняме, че в края на лятото ученическата банда от Добрич издаде дебютния си албум "No Man's Land" - албум на много високо ниво във всяко отношение, в състав Коста Коларов - вокал и китара, Димитър Димов - бас и Мартин Кирилов - барабани. На баса, на мястото на заминалия да следва в Лондон Димитър, вече е Мариян Николов.