сряда, 27 април 2016 г.

Александра Сърчаджиева гостува с "Укротяване на опърничавата"ДТ "Гео Милев" от  Стара Загора ще гостува в Добрич с  "Укротяване на опърничавата" от Уилям Шекспир. На 10 май 2016г. от 19.00 часа – голямата  зала на ДТ "Йордан Йовков"  Добрич. Със специалното участие  участието на  АЛЕКСАНДРА СЪРЧАДЖИЕВА – гост. В ролите ще се представят още Иван Калошев, Стефан Борисов, Весела Петрова, Елена Нацариду, Мария Енева, Димитър Митев, Георги Райчев, Илчо Димитров, Жоро Райчев, Тодор Тодоров, Цветомир Черкезов.
Два силни характера под един покрив могат на направят много поразии. В семейната война за надмощие се допускат всички средства.
Петручио упражнява властта си, за да излекува Катерина от нейните недостатъци. С насилие, безсъние и глад. О, разбира се, за нейно добро!
Дали в тази смес от мъжка непоколебимост и женска твърдост може да се зароди любов? Възможно ли е щастието? Какво ще стане с Катерина и Петручио след всички свади и сблъсъци? В скандалите им, изпълнени със страст, дали ще поникне любовта?
Всичко това... и още нещо... през много смях...