петък, 10 юни 2016 г.

Два къмпинга за феновете на Каварна РокДва къмпинга ще бъдат на разположение на феновете на 2 и 3 юли на Каварна Рок Фест 2016, организиран от Loud Concerts и община Каварна.
След изричното настояване на редовните посетители на метъл фиестата тази година, освен обявената нова локация за къмпинг, е подсигурено и старото място за разпъване на палатки. Двете места ще разполагат с всички удобства за доброто прекарване на посетителите на феста – ток, вода и съответните санитарни възли.
Билетите за Каварна Рок Фест 2016 са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите в цялата страна - магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, Техномаркет, Технополис.
Цената на билет за един ден е 55 лв., а за двата фестивални дни – 99 лева. Седмица преди феста стойността им ще се повиши съответно на 65 лв.за ден и 109 лв. за двeте вечери.

Бандите, които ще забият тази година на Каварна Рок Фест са:
2 юли – Axel Rudi Pell, Therion, Odd Crew, Varg и E-an-na
3 юли - Avantasia, Soilwork, Last Hope, Myrath и Thiarra

На стадион Калиакра няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на фестивала в Каварна безплатно, но с придружител и попълнена декларация.
Декларацията може да бъде получена и от охраната на входовете на стадион Калиакра.
Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на съответните входове, като няма нужда да бъде нотариално заверен.