понеделник, 5 март 2018 г.

Пореден триумф за вокалния педагог Милена Пеева и нейните ученици в Карлово!Три Гран При, две първи,  едно второ, две трети и четири специални награди от „Песенна палитра“

С грандиозен галаконцерт завърши снощи четвъртото издание на националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“- Карлово, 2018.

Тазгодишното издание на конкурса се отличава с рекорден брой участници, над 350 от цялата страна. Представянето им бе с по две песни на български език. Благодарности за високо професионалното отношение получи и петчленното жури с председател композитора Хайгашод Агасян и членове Светослав Лобошки, Румяна Иванова, Нора Караиванова и Георги Янков.
Представителите  на СУ „Св. Кл. Охридски” с вокалния педагог Милена Пеева се завърнаха в Добрич с три Гран При, две първи,  едно второ, две трети и четири специални награди от Карлово. И както заяви във фейсбук Милена – „Планът е преизпълнен!”
Специалната награда на кмета на община Карлово - сребърна значка с образа на Васил Левски, бе връчена на вокалния педагог от Добрич Милена Пеева от зам.-кмета Антон Минев. С чувство на гордост, той сподели, че конкурсът се е превърнал в своеобразен празник на българската песен, изпята на български език и пожела занапред „Песенна палитра“ да се превърне в музикалното събитие на Карлово.